E-learning Infectieziekten door NVZA en PAOFarmacie

Beschrijving

De NVZA heeft in samenwerking met PAOFarmacie een e-learning Infectieziekten ontwikkeld, onder andere geschikt voor klinisch farmacologen (i.o.). De nascholing Infectieziekten behandelt alle factoren die een rol spelen bij het kiezen van het juiste antimicrobiële middel bij een infectie met een bacterie, virus, parasiet of schimmel. In deze e-learning cyclus, die bestaat uit 3 drie modules, krijgt u het lesmateriaal in een aantrekkelijke en motiverende leeromgeving aangeboden. Met behulp van verschillende leeractiviteiten zoals filmpjes, casuïstiek en toetsvragen worden de verschillende leerdoelen behaald.

In 3 modules wordt uw kennis opgefrist en bijgespijkerd over:

•  Medische microbiologie: de principes van de basale medische microbiologie (gram positieven, gram negatieven, virussen, parasieten, gisten en schimmels).
•  Antimicrobiële middelen: de bijbehorende antimicrobiële middelen (werkingsmechanismen, toepassing, interacties en bijwerkingen).
•  Patiëntgebonden factoren en kinetiek: de patiëntgebonden factoren en omgevingsfactoren (zwangerschap, allergie, leeftijd, comorbiditeit, obesitas en leefomgeving, ziekenhuis) die een rol spelen bij infectieziekten.

Kosten

€264,00 excl. BTW

Informatie & inschrijving

Kijk voor meer informatie op: https://www.paofarmacie.nl/index.php?uid=2&cid=6099&did=5674

Evt. overige informatie (documenten en relevante links)

-

Niet gedefinieerd

Type: Farmacotherapie

Subtype: Individuele pati├źntenzorg